Sepura STP8x138, TEA2 met GPS Man-Down Capable

56030046

Nieuw product

De nieuwe STP8X kan worden gebruikt onder potentieel explosieve omstandigheden en biedt communicatie op risicovolle werkplekken als petrochemie en brandhaarden.

Meer details

Datasheet

Frequentieband:380-430MHz
Display:Hoge resolutie kleuren
Keypad:Gereduceerd
Encryptie:TEA2
Waterdichtheid:IP67
GPS:Ja
Repeater:Optie
Gateway:Nee

Meer informatie

Ongeëvenaarde gebruikersveiligheid
Door een combinatie van eigenschappen draagt de STP8X actief bij aan de veiligheid van gebruikers. De hoog gevoelige geïntegreerde GPS ontvanger maakt het mogelijk bewegingen van het personeel zeer nauwkeurig te registreren en monitoren, wat voor een verhoogde gebruikersveiligheid zorgt.
De veiligheid wordt ook verhoogd door het automatische "Man Down" alarm, geïntegreerd in de Sepura GPS. Het geeft een onmiddellijk alarm naar de meldkamer en een duidelijk hoorbaar signaal aan iedereen in de nabijheid, op het moment dat de gebruiker valt of bekneld/immobiel raakt.

Robuust design
Een sterk robuust design zorgt voor optimale betrouwbaarheid in zware omstandigheden. Sepura staat wereldwijd bekend al om haar robuuste ontwerpen en heeft dit voor de explosieveilige producten nog verder ontwikkeld, waardoor deze ook voldoen aan de nieuwe aangescherpte veeleisende ATEX/IECEx normen voor ontwerp.

Audio kwaliteit
Luide, heldere audio is fundamenteel voor effectieve communicatie, maar omgevingen die het gebruik van IS-producten eisen zijn vaak juist luidruchtig door zware machines of een fabriek. Deze gebruiksonvriendelijke gebieden maken het gebruik van zware beschermende kleding en helmen noodzakelijk, wat een goed verstaanbare communicatie juist bemoeilijkt. Sepura heeft nauw samengewerkt met gebruikers in de ontwikkeling van een portofoon en accessoires die uitstekende full en half duplex audio kwaliteit kunnen leveren.

Gebruiksgemak
Het vereenvoudigde numerieke toetsenbord met grote knoppen maakt dat de STP8X de enige explosieveilige TETRA portofoon is die zo ontworpen is dat hij ook gebruikt kan worden met het dragen van zware handschoenen.

Lange batterijduur
Met gebruikers die vaak in lange shifts werken en een significant aantal oproepen doen is een lange batterijduur cruciaal.
Dit is één van de grootste voordelen in de ontwikkeling van de STP8X.

Helder scherm
Een kristalhelder scherm is essentieel als men in veeleisende omstandigheden moet opereren. Het grote scherm van de STP8X, met hoge resolutie kleuren display en 3 lettergroottes, verzekert werking in omstandigheden met verminderd zicht. Het grote, heldere display gebruikt 'dual-verlichtings' technologie, wat zorgt voor een helder beeld onder alle lichtomstandigheden.

Toegang tot radioapplicaties
Steeds meer applicaties zijn beschikbaar voor de Sepura gebruikers. Deze maken het mogelijk razendsnel missiekritieke informatie van en naar de STP8X te sturen in een formaat waardoor interactie kan plaatsvinden tussen de STP8X en de meldkamer of een andere portofoon. 
Radio applicaties voor het toewijzen van opdrachten door beheer, gevaarlijke of chemische data opvragen of meldingen aan brandweer zijn al in gebruik, maar de mogelijkheden dit verder te ontwikkelen zijn legio.

Informatiebeveiliging
Air Interface en additionele "End to End" encryptie mogelijkheden beschermen tegen afluisteren en verzekeren de geheimhouding van gevoelige operationele informatie.

Compatibiliteit met bestaande systemen
De STP8X is compatible met Sepura's Radio Manager en andere Sepura programmatuur, wat de TCO verlaagt en het beheer efficiënt maakt en zorgt dat upgrades op een kostenefficiënte manier kunnen worden uitgevoerd.

Accessoire serie
De STP8X wordt vergezeld van een omvangrijke serie goedgekeurde IS accessoires, speciaal ontworpen om een veilige en betrouwbare werking te garanderen in gevaarlijke situaties. De uitgebreide serie geeft de gebruikers de mogelijkheid een oplossing samen te stellen die aan hun eigen specifieke eisen voldoet.
Met de STP8X zet Sepura een nieuwe standaard in de markt van explosieveilige TETRA producten. 

Sepura wil deze ATEX portofoon van de laatste standaarden voorzien.

Inhoud

  • 1 x

    De nieuwe STP8X kan worden gebruikt onder potentieel explosieve omstandigheden en biedt communicatie op risicovolle werkplekken als petrochemie en brandhaarden.

  • 1 x

    1400 mAh Li-Pol batterij, voorzien van een unieke elektronisch serie nummer zodat de batterij traceerbaar is in verband met garantie. Capaciteit van de batterij bedraagt minimaal 14 uur (5:5:90)

  • 1 x

    STP8X Combined RF/GPS Antenna 380-400 (Centred on 390MHz)

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Sepura STP8x138, TEA2 met GPS Man-Down Capable

Sepura STP8x138, TEA2 met GPS Man-Down Capable

De nieuwe STP8X kan worden gebruikt onder potentieel explosieve omstandigheden en biedt communicatie op risicovolle werkplekken als petrochemie en brandhaarden.

Accessoires